Vacature zonweringmonteur (Full-time)

  • Home
  • Vacature zonweringmonteur (Full-time)

Let op!

Word jij voldoende gewaardeerd? Is jouw advies doorslaggevend? En bepaal jij zelf hoe je een klus aanpakt en voorbereid? Onze specialisten en monteurs krijgen de tijd en ruimte om hun ervaring aan jou mee te geven. Zo word jij een top monteur, een ware zonweringsspecialist en ons gezicht bij de klanten thuis. Super belangrijk dus!

Werken bij SuncoBuiten

Wie zijn wij?

SuncoBuiten levert en monteert voor winkeliers en bij consumenten zonwering met de beste prijs- kwaliteitverhouding. SuncoBuiten assembleert al 50 jaar buitenzonwering in onze eigen fabriek. Wij behoren tot één van de grootste zonweringsbedrijven van Noord-Holland.

Als je zonwering (ver)koopt wil je geen gedoe.
De consument vertrouwt erop dat zijn winkelier verstand van zaken heeft. En terecht. Maar met honderden productvariaties zijn er eindeloos veel mogelijkheden en ziet de klant de bomen door het bos niet meer. SuncoBuiten biedt een overzichtelijk assortiment dat is gebaseerd op jarenlange ervaring. Kwalitatief goede producten waar je op kan vertrouwen. Natuurlijk kan een specifieke situatie afwijken. Heeft een winkelier daar hulp bij nodig? Dan passen wij daar een mouw aan en zo leveren we maatwerk. Bij ons is een klant geen nummer. Met een persoonlijke benadering geven wij ondersteuning en advies.

Als de zomer aanbreekt en het zonnetje begint te schijnen neemt de vraag naar zonwering toe. Als een klant zijn keuze heeft gemaakt wil hij graag zo snel mogelijk genieten. Maar met een piekvraag is een snelle levering een enorme uitdaging. Daarom kan je bij Suncobuiten ervan op aan dat het product in slechts 3 weken klaar is.

Wat ga je doen?

Onze specialisten krijgen de tijd en ruimte om hun ervaring aan jou mee te geven. Zo word je een top monteur, een ware zonweringsspecialist en ons gezicht bij de klanten thuis. Super belangrijk dus!

Jij rijdt in een eigen montagebus naar onze klanten en geef je op basis van jouw ervaring een goudeerlijk advies. Samen met een collega monteer je onze kwaliteits-zonwering.

Met een hecht team zorg jij dat terrasschermen, screens, rolluiken en uitvalschermen uit onze eigen fabriek perfect worden afgeleverd. Daarom ben je betrokken bij het proces vanaf order, naar productie tot aan de montage. Zijn er wel eens afwijkingen of klachten? Natuurlijk!

Tijdens de dagstart bespreken we dagelijks wat onze successen zijn en wat niet goed is gegaan. Je besteedt een deel van je tijd aan verbetering. Jouw inbreng is daarin erg belangrijk!

Wat bieden wij jou?

  1. Concurrerend salaris
  2. Je eigen montage bus
  3. Normale werkuren
  4. Interne opleiding
  5. Gezellige werkomgeving met genoeg doorgroeimogelijkheden
  6. 32-40 uur

Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Solliciteer dan direct via het sollicitatieformulier. Of bel. Of Mail

Standplaats: Limmen, Noord-Holland

072 200 1252

Bart@suncobuiten.nl

 

    Direct solliciteren